HOME ESA ESTEC TOURS THEMA'S UW BEZOEK FOTOPAGINAInfo en contact:

Robert Willemsen - SPACETOURS Noordwijk

Mobile phone: +31 (0)6 23040002

E-mail: info@spacetoursnoordwijk.com


Flashing de flashers: mooi perspectief van een groep die een van de invaders aan het flashen is in de E-corridor van het laboratoriumcomplex. (Foto: Robert Willemsen)

De E-corridor van de Materials and Components Laboratory, ook bekend als de “rainbow corridor”, heeft twee Space Invaders. Dit is waar ESTEC labs heeft om kwaliteitscontrole en failure investigation te doen, maar ook om de condities van de ruimte (vacuum, straling, temperatuur) op alle materialen, componenten en processen te simuleren. (Foto: Robert Willemsen)

Eén van de Space Invaders leeft op mars! Een groep players die het kunstwerkje binnen de Plantary Robotics Laboratory flasht. Dit is waar we research doen naar autonoom rijden op maan en mars met rovers. (Foto: Robert Willemsen)

Een van de grootste Space Invaders on site: de kleine invader die op het International Space Station mee vliegt tussen de gouden zonnepanelen. Deze is in de exhibition area van het Erasmus Innovation Centre geplaatst. (Foto: Robert Willemsen)

De eerste Invader zit naast de Gatereception en die verwelkomt je als je binnen loopt bij ESTEC om in te checken. (Foto: Robert Willemsen)