Programma’s voor elke interesse, tijdsduur en budget
Veel internationale groepen bezoeken ESA ESTEC. Allemaal met verschillende interesses en verwachtingen. Daarom bieden we drie programma’s die variëren in lengte, detail en toegevoegde waarde. Elke groep kiest het programma dat past bij hun interesse, tijd en budget. Kik
hier om de tours te vergelijken. Neem contact op bij speciale wensen.

Sinds ESA ESTEC een drukke werkomgeving is, kan dit van invloed zijn op de tours. De prijsindicatie is gebaseerd op een groep van 20-25 personen Lees de artikelen 6 en 8 van onze
Algemene voorwaarden. De programma’s zijn in het Engels of Nederlands.

Basic Tour
Beschrijving:
Een korte tour van 1,5 uur bedoeld om u een korte kennismaking te geven van ESA, ESTEC en de belangijkste activiteiten van de European Space Agency.
Aanbevolen voor: Groepen met weinig tijd en een drukke agenda. Voor groepen die de budget optie willen. Wanneer diepte, detail en maatwerk niet nodig is.
Thema’s: 1) ESA Overview presentatie. 2) Expositie over microgravitatie, bemande ruimtevaart, planetary robotics lab. 3) 3D Virtual Reality tour van het ISS.
Prijsindicatie: euro 30,- p.p. (incl. VAT), min. 15 p. Klik
hier om de tours te vergelijken.

Standard Tour
Beschrijving: Een langer programma van 2 uur dat meer in detail gaat en ook het ESTEC Satellite Test Centre belicht en er wordt één extra locatie bezocht.
Aanbevolen voor: Groepen die meer willen dan de Basic Tour en ook geïnteresseerd zijn in satellite testing, 3D printing voor ruimtevaart en ESA’s IXV ruimtevliegtuig.
Thema’s: 1) ESA Overview presentatie. 2) 360 Virtual Tour van het ESTEC Satellite Test Centre. 3) Expositie over microgravitatie, bemande ruimtevaart, planetary robotics lab. 4) 3D Virtual Reality tour van het ISS. 5) Lab complex: 3D printing voor ruimtevaart en ESA’s IXV ruimtevliegtuig voor de terugkeer vanuit de ruimte.
Prijsindicatie: euro 40,- p.p. (incl. VAT), min. 15 p. Klik
hier om de tours te vergelijken.

Custom Tour
Beschrijving: Het langste programma van 3,5 tot 4 uur dat we op maat kunnen snijden in termen van thema’s en locaties. Deze optie biedt het hoogste serviceniveau.
Aanbevolen voor: Waar maatwerk gewenst is om meer thema’s en meer details te behandelen. Als maatwerk een specifiek doel, project of promotie helpt ondersteunen.
Thema’s: 1) Presentatie helemaal op maat, kies
hier uw thema’s. 2) 360 Virtual Tour van het Satellite Test Centre. 3) Expositie over microgravitatie, bemande ruimtevaart, planetary robotics lab. 4) 3D Virtual Reality tour van het ISS. 5) Lab complex: 3D printing voor ruimtevaart en ESA’s ruimtevliegtuig. 6). Extra faciliteit(en), afhankelijk van interesse en beschikbaarheid. Catering of speciale wensen zijn op aanvraag.
Prijsindicatie: euro 50,- p.p. (incl. VAT), min. 15 p. Klik
hier om de tours te vergelijken.

Space Invader Tour
Beschrijving: De Franse artiest ‘Invader’ heeft 3.778 mozaïeken gemaakt in 78 steden in 30 landen. Ze zijn gebaseerd op de video game Space Invaders uit de jaren ‘70. Binnen ESA ESTEC vind je tien mozaïeken. Klik
hier voor alle Space Invaders bij ESA.
Aanbevolen voor: Voor mensen die de Invaders bij ESA ESTEC wilen flashen. Vorm via social media een groepje van min. 5 p. Klik
hier voor een leuk artikel over de tours.
Prijsindicatie: euro 15,- p.p., min. 5 p. (1, 2, 3, 4, of 5 p. kan ook, maar kost euro 75).

Zo boekt u een tour
Klik
hier om de Visit Request Form in te vullen, daarna nemen we contact met u op.

Meer info
Contact: Robert Willemsen van SPACETOURS Noordwijk
E-mail: info@spacetoursnoordwijk.com  |  Mobiel: +31 (0)6 23040002

HOME ESA ESTEC TOURS THEMA'S UW BEZOEK FOTOPAGINA

Ambassadors’ Spouses Association uit Den Haag

Jonge piloten vliegen door het ISS in 3D Virtual Reality

Charlie Duke (Apollo 16) wandelde op de maan in 1972

Deense ‘captains of industry’ in de Planetary Laboratory