HOME ESA ESTEC TOURS THEMA'S UW BEZOEK FOTOPAGINASPACE INVADER TOUREen Virtual Tour voor educatie en business groepen die Noordwijk (nog) niet kunnen bezoeken, maar die wel een tour of on-site event overwegen. Zie het als een kijkje in de inspirerende wereld van space, technologie en innovatie bij Europa’s grootste technisch centrum. Kllk voor meer informatie.

Prijs: GRATIS

VIRTUAL TOURBASIC TOURCUSTOM TOUR

Bij een CUSTOM TOUR kunt u de tour op maat snijden. U kan voortbouwen op de BASIC TOUR waardoor u de flexibiliteit heeft om uw eigen thema’s te kiezen en extra’s toe te voegen zoals een lab, faciliteit of catering. We bespreken uw wensen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik voor meer informatie.

Prijs: euro 40 p.p. excl. 21% BTWEen BASIC TOUR omvat de meest toegankelijke delen van ESA ESTEC. Het is een introductie tot alle activiteiten van ESA en wat we doen in Noordwijk. De beste keuze als een compacte tour gewenst is en wanneer maatwerk en het uitdiepen van specifieke thema’s niet nodig is. Klik voor meer informatie.

Prijs: euro 30 p.p. excl. 21% BTWDeze tour is gemaakt voor de Space Invader Community. Alhoewel de anonieme Franse kunstenaar “Invader” street art maakt, kan u niet zomaar binnenlopen bij ESA ESTEC. Fans van over de hele wereld boeken deze tour om de 10 mosaïken in Noordwijk te flashen. Klik voor meer informatie.

Prijs: euro 15 p.p. incl. 21% BTWInfo en contact:

Robert Willemsen - SPACETOURS Noordwijk

Mobiele telefoon: +31 (0)6 23040002

E-mail: info@spacetoursnoordwijk.com


Een groot aantal (internationale) groepen wil het technisch centrum van ESA ESTEC bezoeken. Daarom hebben we een aantal programma’s ontwikkeld om aan te sluiten op uw interesse, tijd en budget. Klik op één van de tours voor meer gedetailleerde informatie.

Als u speciale wensen heeft over de tours of een event, neem dan contact met ons op.

De programma’s zijn in het Engels of Nederlands.


OVERZICHT THEMA’S
Klik hier voor een overzicht van de TOPICS (pdf)


ALGEMENE VOORWAARDEN
Klik hier voor onze Algemene voorwaarden (pdf)

PRIVACYVERKLARING
Klik
hier voor onze  Privacyverklaring (pdf).


IN DE MEDIA
Klik
hier voor de ”Space Rally” in Noordwijk (pdf).
Klik
hier voor een Space Invader artikel (pdf)..

SPACE INVADER TOUR VIRTUAL TOUR BASIC TOUR CUSTOM TOUR