HOME ESA ESTEC TOURS THEMA'S UW BEZOEK FOTOPAGINABASIC TOURCUSTOM TOUR

Bij een CUSTOM TOUR kunt u de tour op maat snijden. U kan voortbouwen op de BASIC TOUR waardoor u de flexibiliteit heeft om uw eigen thema’s te kiezen en extra’s toe te voegen zoals een lab, faciliteit of catering. We bespreken uw wensen en kijken wat de mogelijkheden zijn. Klik voor meer informatie.
Prijs: vanaf euro 40 p.p. ex. BTWEen BASIC TOUR omvat de meest toegankelijke delen van ESA ESTEC. Het is een introductie tot alle activiteiten van ESA en wat we doen in Noordwijk. De beste keuze als een compacte tour gewenst is en wanneer maatwerk en het uitdiepen van specifieke thema’s niet nodig is. Klik voor meer informatie.
Prijs: vanaf euro 30 p.p. ex BTW


Info en contact:

Robert Willemsen - SPACETOURS Noordwijk

Mobiele telefoon: +31 (0)6 23040002

E-mail: info@spacetoursnoordwijk.com


Een groot aantal (internationale) groepen wil het technisch centrum van ESA ESTEC bezoeken. Daarom hebben we een aantal programma’s ontwikkeld om aan te sluiten op uw interesse, tijd en budget. Klik op één van de tours voor meer gedetailleerde informatie.

Als u speciale wensen heeft over de tours of een event, neem dan contact met ons op.

De programma’s zijn in het Engels of Nederlands.


IN DE MEDIA
Klik hier voor de ”Space Rally” in Noordwijk (pdf).
Klik hier voor een Space Invader artikel (pdf).

Klik hier: TV West rondleiding door Space Expo.

BASIC TOUR CUSTOM TOURSPACE INVADER TOUR

Deze tour is gemaakt voor de Space Invader Community. Alhoewel de anonieme Franse kunstenaar “Invader” street art maakt, kan u niet zomaar binnenlopen bij ESA ESTEC. Fans van over de hele wereld boeken deze tour om de 10 mosaïken in Noordwijk te flashen. Klik voor meer informatie.
Prijs: euro 15 p.p. incl. BTW


Reguliere tours

Design toursEen speciale tour rond de bekende Nederlandse architect Aldo van Eyck. Na een presentatie over zijn humanistische benadering een tour door een wereld van kleur, licht, curves en vloeiende ruimtes. Voor groepen met interesse in architectuur, urban planning en vastgoed. Klick voor meer informatie.
Prijs: vanaf euro 40 p.p. ex. BTW

ALDO VAN EYCK TOUR

AVE ARCHITECTURE TOUR

Een Virtual Tour van ESA ESTEC voor studenten. Het behandelt o.m. een overzicht van ESA, robotics voor maan en mars, 3D printing voor space, spin-offs en astronaut food. Dit is een unieke introductie in de inspirerende wereld van space, technologie en innovatie. Kllk voor meer informatie.
Prijs: GRATIS voor studentenVIRTUAL TOUR VAN ESA

A tour voor universitaire studenten van de ESA lidstaten (STEM) omdat zij ESA’s nieuwe wetenschappers en engineers zijn. Inclusief een ESA presentatie en een tour met o.m. Zero-G research, International Space Station, robotics voor maan en mars, 3D printing voor space. Klik voor meer informatie.
Price: GRATIS, betaald door ESAEDUCATION TOUR

EDUCATIONL TOUR VIRTUAL TOUR

Educatie tours

SPACE INVADER TOUR

Netwerking toursCREW COFFEE & CAKE

Een ochtendprogramma (09:30-11:30 uur) dat bedrijven, conferenties en business clubs de kans geeft te netwerken terwijl ze ook iets leren over space, innovatie en technologie bij ESA ESTEC. Dit programma combineert een educatiief aspect met een netwerking aspect. Klik voor meer informatie.
Price: vanaf euro 49 p.p. ex. BTWASTRONAUT LUNCH BREAK

Een lunchprogramma (11:30-13:30 uur) dat bedrijven, conferenties en business clubs de kans geeft te netwerken terwijl ze ook iets leren over space, innovatie en technologie bij ESA ESTEC. Dit programma combineert een educatiief aspect met een netwerking aspect. Klik voor meer informatie.
Price: from euro 59 p.p. ex. VATSPACE STATION SNACKS

Een borrelprogramma (17:30-19:30 uur) dat bedrijven, conferenties en business clubs een kans geeft te netwerken terwijl ze ook iets leren over space, innovatie en technologie bij ESA ESTEC. Dit programma combineert een educatiief aspect met een netwerking aspect. Klik voor meer informatie.
Price: from euro 59 p.p. ex. VAT

CREW KOFFIE & CAKE ASTRONAUT LUNCH BREAK SPACE STATION SNACKS