HOME ESA ESTEC TOURS THEMA'S UW BEZOEK FOTOPAGINA


Bedrijfsevenement waar Capgemini en een van hun topklanten een reeks presentaties gaven gevolgd door een paneldiscussie. Een gastspreker vertelde over de rol van big data in aardobservatie voorafgaand aan een rondleiding in subgroepen. Aansluitend netwerken met drankjes en hapjes. (Foto: Robert Willemsen)

Een TEDx-evenement met als thema 'Science Beyond Fiction', waar 300 gasten aanwezig waren met 9.000 deelnemers online. Gepresenteerd door de Nederlandse astronaut André Kuipers, gaven 12 sprekers hun kijk op fascinerende innovaties met inspiratie van een futurist, AI-specialist, Apollo-ingenieur, 3D-printing specialist en een ruimte-ondernemer. (Foto: Robert Willemsen)

De exhibition area van het Erasmus Centre biedt de perfecte ruimte voor tours en events sinds deze in het hart ligt van de space agency. U loopt en netwerkt op een vloer waarop rovers hebben gereden die live werden bestuurd door ESA astronauten vanuit de ruimte ter voorbereiding van onderzoek op de maan. Veel meer inspirerend wordt het niet! (Foto: Robert Willemsen)

Netwerkevent waar een keynote speech, een tour en een lopend buffet werden gecombineerd in een prachtige space ambiance. (Foto: Robert Willemsen)

Is er leven op mars? U kan over  deze fundamentele vragen filosoferen met een drankje in de hand terwijl u netwerkt en een blik werpt in ons echte marslab met experimentele rovers en engineers aan het werk. Hoe uniek is dat? (Foto: Robert Willemsen)

VIP event van OMEGA waar de nieuwe X-33 Marstimer werd gepresenteerd aan VIP gasten, dealers en de pers. De research voor dit horloge is in de ESA ESTEC labs gedaan. Inclusief een bijdrage van OMEGA Ambassadeur Jean-Francois Clervoy, voormalige ESA astronaut. (Foto: Robert Willemsen)


LEDENBIJEENKOMST TECHNIEK NEDERLAND REGIO ZUID-WEST

Datum: dinsdag 14 februari 2023
Tijd: 14:30 - 20:00 uur
Plaats: ESA ESTEC, Keplerlaan 1, Noordwijk

Event:
Netwerkbijeenkomst voor de regio Zuid-West met borrel, space tour en lopend buffet midden in het technisch centrum van de European Space Agency in Noordwijk.

Programma:
14:30 uur Aankomst, check-in en koffie-thee buffet met tijd om te netwerken
15:45 uur Welkom en toelichting ‘Connect2030’ door Doekle Terpstra
16:15 uur Virtual Tour door de faciliteiten van het ESTEC Satelliet Test Centre
17:00 uur Borrel en netwerken in de space exhibition area
17:05 uur Tour zero-G, mars lab, mars rover, planetary robotics, 3DVR Space Station
18:15 uur Lopend buffet met vlees, vis, veggie en tijd om te netwerken
20:00 uur Einde event

Registratie:
Klik
HIER voor een routebeschrijving en de registratieprocedure. Een geldig identiteitsdocument is verplicht! Dit kan een rijbewijs, identiteitskaart of paspoort zijn. De naam bij inschrijving moet overeenkomen met het ID document.

SAMENVATTING EVENT

Korte videoimpressie “ESTEC’s world of space, technology and innovation in 1 minute”.